Lease Een Hoogwerker

Hoogwerker leasen – Eenvoudig, goedkoop en flexibel

Voor veel (kleine) bedrijven is het aanschaffen van een hoogwerker een dure aangelegenheid. Vaak wordt dan de keuze gemaakt om maar een gebruikte machine te kopen die vaak nog maar enkele jaren meegaat of om voor veel geld te huren. Dat kan anders. Lease een hoogwerker, dat is de ideale oplossing. U koopt een nieuwe machine en betaalt deze in een aantal jaar af. Na de leaseperiodeperiode kan uw machine (bij normaal gebruik en onderhoud) nog minstens tien jaar mee.

Wij regelen alle administratieve rompslomp, zodat u verder kunt met uw eigen werk. Bel ons voor het maken van een afspraak of vul het formulier in op de website. Bij Bisdom Equipment Lease least u tegen een scherp tarief nieuwe of gebruikte hoogwerkers. Huurt op dit moment uw machine? Dan kijken we uiteraard eerst samen of leasen voor u voordeliger is en hoeveel u kunt besparen.

Meer weten over het leasen van een hoogwerker?

Wij vertellen u graag meer over onze leaseoplossingen en werkwijze. Neem gerust contact met ons op via peter@bisdomequipmentlease.nl of telefonisch via 06-11 28 45 83.

NEEM CONTACT
MET ONS OP

Bisdom Equipment Lease
Gangboord 14
3356DG Papendrecht
06-11 28 45 83
info@bisdomhoogequipmentlease.nl

BEL - Bisdom Equipment Lease BV 2019

Design & Development door TeeTee Media